WAT CLIËNTEN OVER ONS TE ZEGGEN HEBBEN

We kunnen van alles beweren over de kwaliteit over onze dienstverlening, toch kunnen we dit beter over laten aan onze cliënten. Dit is wat onze klanten over ons te zeggen hebben.

"Niet zo lang geleden ben ik overgestapt naar een nieuwe thuishulp organisatie die actief is in de gemeente Amsterdam: SMN Thuiszorg Services. Iedere week doen ze de schoonmaak in mijn woning, wassen en strijken mijn kleren en maken zelfs mijn bed op. Ze helpen mij ook bij het doen van mijn boodschappen en de zorg voor mijn dagelijkse hap. Het werd mij een gegeven moment te veel en had echt behoefte aan een helpende hand. Ik heb weer tijd voor mezelf."
Rogier M., Amsterdam
'SMN Thuiszorg heeft de landelijke PREM Wijkverpleging 2019 uitgevoerd via AdCase en LENS business software. 31% van de cliënten nam deel aan het onderzoek. Alle deelnemers zouden SMN Thuiszorg aanbevelen als zorgaanbieder. De deelnemers gaven gemiddeld een 8,4 voor de mate waarin zij SMN Thuiszorg zouden aanbevelen.
Anne Nieuwenhuis, Hilversum
Bedankt voor de zorg van mijn tante.
S. Dors, Weesp
Geweldige organisatie, helemaal blij met de zorg die jullie leveren en vooral voor mijn oma die het zo hard nodig had
Loes, Amsterdam
Geweldige service. Kan niet anders zeggen.
Carla Vermeer, Amsterdam
Veel dank voor de snelle en betrouwbare hulp bij de huishouding van mijn zus!
Sonja, Weesp
Gelukkig dat jullie mijn oma zo snel mogelijk konden helpen.
Nog bedankt voor de goede service.
De familie is er erg blij om.

Naomi, Weesp

DEEL UW MENING

Indien wij u van dienst hebben mogen zijn dan stellen wij het op prijs als u uw ervaringen met ons met anderen wilt delen.

Please fill in the form below to submit your testimonial
Required fields are marked *