In het kader van uitbreiding van onze dienstverlening hebben wij deze mogelijkheid onderzocht of het haalbaar is.

Ook de vele verzoeken van onze cliënten en aanvragen buiten onze cliënten om, hebben ons doen besluiten om op 11 juni 2013 met een delegatie van deskundigen af te reizen naar Izmir/Turkije om te bezien of wij aan deze vraag kunnen voldoen.

Wij hebben voor Izmir gekozen, omdat deze stad vele voordelen heeft om het revalideren te bevorderen. De meeste revalidatiecentra zijn dichtbij het strand gelegen. De cliënten hebben vanaf hun kamers/woning zicht op het strand of op de zee. De cliënten kunnen kiezen om in een revalidatiecentrum of in een appartement te verblijven. De plaatsen Selcuk, Soke en Kusadasi zijn zeer geschikte plaatsen in Izmir om te revalideren.

turkijeDe gesprekken met de verschillende ziekenhuizen hebben aangetoond dat alle operaties kunnen worden uitgevoerd, mits men privé verzekerd is en men van zijn/haar verzekeringsmaatschappij toestemming heeft.

Het personeel dat zal worden ingezet als men na de operatie het ziekenhuis verlaat is kwalitatief goed opgeleid personeel uit Izmir en Nederland.

Na terugkomst uit Izmir d.d. 18e juni jl. hebben wij het bezoek geanalyseerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het zeker de moeite waard is deze dienstverlening aan onze cliënten aan te bieden, mits zij aan de bovengenoemde voorwaarden voldoen. Intussen zijn wij gestart met het maken van definitieve afspraken met de lokale ziekenhuizen en revalidatiecentra in Izmir/Turkije.

Deze dienstverlening is ook van toepassing op andere landen binnen en buiten Europa.

de Directie

Thuiszorg Aanvragen

vraag-hier-aanWilt u gebruik maken van de diensten van SMN Thuiszorg?
U kunt uw aanvraag voor thuiszorg direct online indienen.